27 Haziran 2009

Galatasaray Tegelen'de



Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına Hollanda'nın Tegelen şehrinde devam edecek. Kamp yapılan otel, Bilderberg Château Holtmühle. Olağanüstü güzel bir yer, yalıtım yapılmış bir ortam gibi.

Adnan Sezgin'in de Rijkaard ve Neskeens ile birlikte kampta olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Muhtemelen Haldun Üstünel, tek başına ve tam yetkili olarak uğraşıyor transfer işleriyle, Sezgin ise takımın idaresiyle meşgul.

Otele dair bilgi ve görseller için;

http://www.bilderberg.nl/hotels/holtmuehle/hotel_info_fotos/foto/18/

Bilderberg ismini duyunca zihnimde başka düşünceler beliriveriyor aslında, yaşamdan soğumanıza neden olabilecek kadar korku dolu şeyler.

Zeitgeist ve Obama Deception isimli belgesellerde, dünyayı perdenin arkasından yönetmeye çalışan, silah ve petrol ticareti yapan, siyaset, din, eğitim ve medyayı kontrol altında tutup toplumu yönlendiren -Rockefeller ailesi gibi- bir grup insan anlatılır. Bu anlatım veya komplo teorisi, tarihin de kendisi yani gerçek ve kirli yüzüdür. Bu bir grup insanın 1954'te ilk toplantılarını yaptığı yer Hotel de Bilderberg'dir. Buluşmalara Bilderberg Toplantıları, katılımcıların oluşturduğu bütünlüğe ise Bilderberg Grubu ismi verilmiştir. Bu toplantılardan biri yakın bir zamanda, 2007 yılında İstanbul'da Ritz Carlton Oteli'nde gerçekleşmiştir.

Detaylı bilgiler için;

http://en.wikipedia.org/wiki/Bilderberg_Group

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bilderberg_meetings

27 Haziran 2009

A. Eren Loğoğlu

Hiç yorum yok: